Rummy on aikoinaan ollut todella suosittu korttipeli ja peliä voi myös pelata verkossa, itseasiassa tänä päivänä Rummy on suosittu verkkopeli, jota voi pelata itsekseen ohjelmistoa vastaan tai halutessaan myös muita pelaajia vastaan. Useat pelisivustot tarjoavat mahdollisuuden pelata Rummya verkossa ja eivät välttämättä vaadi sivulle rekisteröitymistäkään, sen sijaan, jos haluat pelata nettirummya muita rummyn pelaajia vastaan, silloin useimmiten vaaditaan rekisteröityminen kyseiselle sivulle.

www.rummyroyal.com on sivusto, jossa voi pelata eri Rummy-variaatioita verkossa. Sivustolla on myös tietoa ja kuvauksia peleistä. Sivusto on englanninkielinen. Sivustolta: www.alypaa.com löytyy Rummy, jota voi pelata niin sanotusti ”konetta” vastaan. Sivusto on suomenkielinen.Suuria Rummy-nimiä ovat maailman parhaaksi Ginrummyn pelaajaksi luokiteltu, surullisen kuuluisa, nyt jo edesmennyt Stu Ungar, sekä tanskalaissyntyinen Gus Hansen.Stu Ungar oli vasta kymmenvuotias ensimmäisen ginrummy-turnauksensa voitettuaan vuonna 1963. 1970-luvun alkuun mennessä hän oli jo yksi parhaimmista ginrummyn pelaajista New Yorkissa ja pelimenestyksen edelleen kasvaessa, hän oli lopulta niin taidokas tässä lajissa, etteivät vastustajat edes halunneet pelata turnauksissa tätä legendaa vastaan. Monet pelipaikat jopa kieltäytyivät ottamasta häntä mukaan turnauksiin, koska hänelle ei yksinkertaisesati löytynyt vastusta.Gus Hansen pelaa nykyään pokeria, mutta alun perin Kööpenhaminan ulkopuolella kasvaneen pojan peli-into lähti kiinnostuksesta matematiikkaan ja numeroihin ja hän opetteli pelaamaan mm. Ginrummyä, jota hän myöhemmällä iällä pelasikin ahkerasti erilaisilla klubeilla ja pelipaikoilla maailmalla, päätyen lopulta New Yorkiin. Tänä päivänä tämä pokerin huippuammattilainen asustaa Monacossa ja harrastaa mm. golfia silloin, kun ei ole pelaamassa pokeria.

Rummy on taitopelilaji, jonka säännöt on helppo oppia. Peli on hauskaa ajanvietettä ja vaarana onkin, että aika kuluu kuin siivillä ja huomaat viettäneesi pelin ääressä monta tuntia. Jos pelaat verkossa muita pelaajia vastaan, on peli tietenkin sosiaalisempaa ja myös erinomainen mahdollisuus löytää uusia samanhenkisiä tuttavuuksia pelaamisen lomassa.